P1320004

Fine pladser ved skudehavnen i Ebeltoft. Der er efterhånden et godt havnemiljø med både ferie og helårsboliger langs kysten.  Det så ud som om at mange af beboerne med havudsigt også var morgenbadere.

P1310988

Indenlandske turister og mange der så lokale ud fyldte gader i Ebeltoft denne lørdag. Nu helt uden coronarestriktioner. Vi fik købt ind i Kvickly og kikket os omkring i den gamle del af byen. 
Vi har været her før, men det er længe siden. Flere stræk på havnen er nu blevet cafe- og butiksstrøg. Henvendt til sejlerne og andre turister. Noget ser stadig ud som dengang i 1975 eller '76 da jeg var til skandinavisk mesterskab i Wayfarer med Kristian Larsen i Bananen. Og vandt, tror jeg. For vi fik mulighed for at deltage i VM i Toronto i 1976. Med 31 deltagere og vi blev vist 27!

Vi har også været her med vores børn, da de var små. Men Mols er helt sikkert flere besøg værd.

P1310988

For enden af træbroen ved de røde skure holder vinterbadeklubben i Ebeltoft til. Det havde vi fornøjelsen af to morgener. Første morgen listede vi ud ved 7.30 tiden tækkelig klædt i badetøj og håndklæde. Vi hoppede i vandet og kunne nyde en dejlig, forfriskende svømmetur. Der kom flere til, og de smed alle kludene og så glade ud ved det.
Vi havde valgt den sikre model for påklædning. I Nappedam kunne man læse et skilt på badebroen: 'Al færdsel nøgen forbudt fra 1. maj til 1. oktober.  Havnen.' I Ebeltoft følte vi os lidt snerpede, så det ville vi ikke risikere her til morgen.

 

 /Jørgen