Middagsluren blev snuppet med udsigt til slotsruinen i Kalø Vig.  

P1310988

En 1,5 km lang tange med romersk vejbelægning førte ud til den ikoniske slotsruin. På vejen tilbage faldt jeg i snak med Thomas, fordi han gik rundt med en drone. Vi fik en god snak om droner og alt muligt  andet, så nu er jeg sikker på at jeg skal have en drone snart. Der er et godt tilbud på droner.dk, sagde han.
Han havde været musiker, fortalte han, og havde i mange år kunnet leve af det, men fik efterhånden problemer med stress. Han var meget perfektionistisk og blev efterhånden en dårlig leder af bandet. Han oplevede oftere som forsanger at gå i stå og have glemt teksten, selv om han havde øvet den rigtig meget. Han måtte opgive og kom i kontakt med en psykolog, som kunne relatere hans problem til alkoholskader, han havde fået inden sin fødsel. En mor der havde drukket (lidt).
Nu øvede han sig i at blive dronepilot, på den manuelle måde.

P1310988

 

P1310988

På vejen mod havnen ved Studstrup-værket for at overnatte, kom vi gennem Rønde. Der var noget genkendeligt ved Rønde: Højskole, efterskole og Edel og Ejvind. Edel og Ejvind mødte vi på den første tur til Italien. På campingpladsen i Assissi. Vi havde mange ting til fællles, bl.a. livet på efterskole. De havde været lærere  i Nr. Nissum og på efterskolen på Venø. Efter pensionering flyttede de til et bofællesksab i Rønde, kunne vi huske. Men hvor mon det var?
Vi tog turen rundt i butikker med en sansynlighed for at kende de to: Genbrugsbutikken, ting og sager-butikken og Brugsen. I genbrugsbutikken var der bingo. De to damer kendte bofællesskabet, som vi ledte efter uden held til at finde det. Men vi var jo heller ikke inviterede.

P1310988

Havnen ved Studstrupværket

P1310988

 

P1310988

P1310988

Aftenstemning ved Århusbugten i en hyggelig marina, hvor Kalø Vig Bådelaug holder til. 

 

 /Jørgen